Valorant 3 FPS veriyor

canyvs

Decapat
Daha fazla  
Selam, normalde Valorant'ta menüde 500-600 FPS ve oyun içi 140-300 FPS arası alıyordum ama şimdi Valorant'ya girdiğimde Valorant'ta 3 FPS falan alıyorum oyun fotoğraf olarak geliyor resmen ve mouse imleci bir yükleniyor gibi. Bir de normal oluyor sürekli. He bu arada bilgisayarda sıkıntı yok GTA V de 63 FPS ortalama alıyorum yüksek ayarlarda nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptopsa intel ekran kartında başlatıyor olabilir.

Sistemininin özelliklerini vahiyle alacağız herhalde?

Valorant yüksek grafiklerde bilgisayarını zorluyor olabilir. Bilgisayarını fazla zorlarsan bu tür FPS düşüşleri ve geç yüklenmeler falan olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant yüksek grafiklerde bilgisayarını zorluyor olabilir. Bilgisayarını fazla zorlarsan bu tür FPS düşüşleri ve geç yüklenmeler falan olabilir.
Gta da high da 60 fps alıyorsa valoda zorlanması garip olmaz mı ?

Bekle paşam atayım.
Laptop ise bilgisayar şarjdan çıkarıldığı zaman ciddi fps düşüşleri oluyor şarjda iken oynamalısınız. Benim laptopta CS en yüksek ayarlarda 90-100fps veriyor şarjdan çekince 20 fps e düşüyor.

İşlemci AMD Ryzen 7 2700 Eight-Core Processor 3.20 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı Rodeon RX 570 series

Yok, masaüstü.

Ayrıca normalde dün böyle değildi ama Valorant'ta iş yapsın diye senpai.gg uygulaması yüklemiştim ama iş yapmıyor diye sildim. Sonra bir sıkıntı olmadı ama şimdi açınca başladı o yüzden olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…