MrClearo Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Merhaba, bende uzun zamandır RGX kelebek var uzun bir aradan sonra oyuna para yatırdım tekrardan. BP alıp Gece Pazarı'ndan 1-2 silah skini almayı düşünüyordum ki direkt bütün VP ile bıçak alabildiğimi fark ettim. Siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba, bende uzun zamandır RGX kelebek var uzun bir aradan sonra oyuna para yatırdım tekrardan. BP alıp Gece Pazarı'ndan 1-2 silah skini almayı düşünüyordum ki direkt bütün VP ile bıçak alabildiğimi fark ettim. Siz olsanız ne yapardınız?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 10 Mart 2023 #2 Hangi silahlarda skin yok? Ona göre skin alınabilir. + Bp.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 10 Mart 2023 #3 Kullandigim diğer skinlerden sıkılıp sıkılmadığıma bagli. Bana kalirsa vandal veya Phantom skini almak bicaktan daha onemli.
Kullandigim diğer skinlerden sıkılıp sıkılmadığıma bagli. Bana kalirsa vandal veya Phantom skini almak bicaktan daha onemli.
MrClearo Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #4 599108 dedi: Hangi silahlarda skin yok? Ona göre skin alınabilir. + Bp. Genişletmek için tıkla... Vandalımda Yağmacı var. Sheriff phantom ve operatorden birine skin alabilirim. üçünde de yok skin.
599108 dedi: Hangi silahlarda skin yok? Ona göre skin alınabilir. + Bp. Genişletmek için tıkla... Vandalımda Yağmacı var. Sheriff phantom ve operatorden birine skin alabilirim. üçünde de yok skin.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 10 Mart 2023 #5 MrClearo dedi: Vandalımda Yağmacı var. Sheriff phantom ve operatorden birine skin alabilirim. üçünde de yok skin. Genişletmek için tıkla... Güzel bir operatör gelirse alınabilir. Veya phantom. + Olarak Bp alınabilir.
MrClearo dedi: Vandalımda Yağmacı var. Sheriff phantom ve operatorden birine skin alabilirim. üçünde de yok skin. Genişletmek için tıkla... Güzel bir operatör gelirse alınabilir. Veya phantom. + Olarak Bp alınabilir.
MrClearo Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #6 599108 dedi: Güzel bir operatör gelirse alınabilir. Veya Phantom. + olarak bp alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Pass bir de Phantom operator alacağım. Şu anki Pass'teki bacak gayet iyi.
599108 dedi: Güzel bir operatör gelirse alınabilir. Veya Phantom. + olarak bp alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Pass bir de Phantom operator alacağım. Şu anki Pass'teki bacak gayet iyi.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 10 Mart 2023 #7 MrClearo dedi: Tamamdır teşekkürler. Pass bir de Phantom operator alacağım. Şu anki Pass'teki bacak gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şuan ki, Bp benim hoşuma gitti. Bıçağı ve operatör gayet güzel.
MrClearo dedi: Tamamdır teşekkürler. Pass bir de Phantom operator alacağım. Şu anki Pass'teki bacak gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şuan ki, Bp benim hoşuma gitti. Bıçağı ve operatör gayet güzel.
MrClearo Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #8 599108 dedi: Şuan ki, Bp benim hoşuma gitti. Bıçağı ve operatör gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Evet Bence de.
599108 dedi: Şuan ki, Bp benim hoşuma gitti. Bıçağı ve operatör gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Evet Bence de.