ÖmerWhiteCloud Femtopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #1 Oyunlar acılmadan donuyor. İşlemcim 3000G işletim. RAM 16 GB 3600 CL18. Ekran kartı yok. A520 S2H anakart. BIOS güncel. Sistemi Windows 10 Pro ama key girirli değil. Örneğin Valorant'a giriyorum Riot arayuzunden oyna tuşuna bastıktan sonra gelen ekranda mouse donuyor hiçbir hareket ve de tuşu kabul etmiyor PC'yi güc kaynağından kapatmam gerekiyor.
Oyunlar acılmadan donuyor. İşlemcim 3000G işletim. RAM 16 GB 3600 CL18. Ekran kartı yok. A520 S2H anakart. BIOS güncel. Sistemi Windows 10 Pro ama key girirli değil. Örneğin Valorant'a giriyorum Riot arayuzunden oyna tuşuna bastıktan sonra gelen ekranda mouse donuyor hiçbir hareket ve de tuşu kabul etmiyor PC'yi güc kaynağından kapatmam gerekiyor.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Ekim 2021 #31 ÖmerWhiteCloud dedi: Ne yapmam gerekiyor PC'yi daha dün topladım. Genişletmek için tıkla... Altımda 2100TL'ye Custom sıfır sistem diye bir link var orada oyun performans bölümünden hangi oyunlarda kaç FPS alabileceğini gösteren videolar var. Artı 0 Eksi
ÖmerWhiteCloud dedi: Ne yapmam gerekiyor PC'yi daha dün topladım. Genişletmek için tıkla... Altımda 2100TL'ye Custom sıfır sistem diye bir link var orada oyun performans bölümünden hangi oyunlarda kaç FPS alabileceğini gösteren videolar var.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #32 ÖmerWhiteCloud dedi: Önerdiğin uygulamanın verdiği veriler bunlar Genişletmek için tıkla... Benim 2200G bu şekilde. Bu değerleri bir deneyin. Artı 0 Eksi
ÖmerWhiteCloud dedi: Önerdiğin uygulamanın verdiği veriler bunlar Genişletmek için tıkla... Benim 2200G bu şekilde. Bu değerleri bir deneyin.
KS KS ÖmerWhiteCloud Femtopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #33 VİPER34 dedi: Altımda 2100TL'ye Custom sıfır sistem diye bir link var orada oyun performans bölümünden hangi oyunlarda kaç FPS alabileceğini gösteren videolar var. Genişletmek için tıkla... önerin icin teşekürler ama sorunum düşük fps değil oyunun hic acılamaması lol icin de denedim aynı sorunu verdi sorun ilk mesajımda bahsettim Artı 0 Eksi
VİPER34 dedi: Altımda 2100TL'ye Custom sıfır sistem diye bir link var orada oyun performans bölümünden hangi oyunlarda kaç FPS alabileceğini gösteren videolar var. Genişletmek için tıkla... önerin icin teşekürler ama sorunum düşük fps değil oyunun hic acılamaması lol icin de denedim aynı sorunu verdi sorun ilk mesajımda bahsettim