Valorant 4:3 kalitesiz renk

Lucius717

Megapat
Daha fazla  
Şimdi merhabalar, öncelikle benim sorunum şöyle normalde daha fazla FPS için 4 3 alışmış bir oyuncuyum. 1280 960 yani. Ancak bazı arkadaşlarımın dediğine göre 1024 768 daha iyi FPS sağlıyormuş. Bende deneyim dedim, çözünürlük seçmede sıkıntım yok seçtim. Ben de ayarlardan. Ancak sorun şu ki bu çözünürlüğe geçtiğimde ekranda kırmızı kırmızı bir dolu benek nokta gibi bir şeyler oluyor, siyah ayarlarsa daha belli oluyor sonra işte üstteki oyun içi HUD'ların rengi çok kalitesiz duruyor. Bildiğiniz oyun içi erkan görüntüm çözünürlük değil de bir bayağı bir düşüş yaşıyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezanız bittiğinde görsel atın renklerde solukluk varsa NVIDIA Denetim Masası'ndan vibrance ayarını 100'e dayayabilirsiniz.

Ya o tür bir şey değilmiş denedim ekrandaki kırmızı noktaların sebebi başka bir şeymiş, yeni monitörümde sorun görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı