Valorant 4:3 nasıl yapılır?

pekmezdll

Femtopat
Daha fazla  
AMD ekran kartım var RX 570 olması lazım ben Aygıt Yöneticisi'nden monitörü devre dışı bırakıp oyuna girip letterbox ondan sonra doldur çekip 1280x882 oynuyordum. Fazla etki yarattımı orasını tam bilmiyorum ama 1080x1080 oynamak istiyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartım var RX 570 olması lazım ben Aygıt Yöneticisi'nden monitörü devre dışı bırakıp oyuna girip letterbox ondan sonra doldur çekip 1280x882 oynuyordum. Fazla etki yarattımı orasını tam bilmiyorum ama 1080x1080 oynamak istiyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

AMD Denetim Masası'na gir ekran kısmından özel çözünürlük oluştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080x1080 yapıyor, ancak haberini vereyim, bu şekilde oynarsan hem sens çok kötü oluyor hem de sağ sol tarafı neredeyse göremiyorsun.
Avantaj değil dezavantaj, denedim, bana göre en iyisi 1440x1080

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080x1080 yapıyor, ancak haberini vereyim, bu şekilde oynarsan hem sens çok kötü oluyor hem de sağ sol tarafı neredeyse göremiyorsun.
Avantaj değil dezavantaj, denedim, bana göre en iyisi 1440x1080.

Tamamdır hocam sağ olun zaten fazla rekabetine oynamıyorum keyfine giriyorum takılıyorum normalde CS falan oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı