Nealsz Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Valorant'ta 4:3 yapmaya calısıyorum, cozunurlugu 1080x1080 yaptığım zaman pencereli tam ekranda 4:3 olmuyor sadece tam ekranda oluyor bir de doldur yapamıyorum letterboxda kalıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025
Valorant'ta 4:3 yapmaya calısıyorum, cozunurlugu 1080x1080 yaptığım zaman pencereli tam ekranda 4:3 olmuyor sadece tam ekranda oluyor bir de doldur yapamıyorum letterboxda kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #2 Çözünürlüğü oyun açık değilken değiştir sonra aç öyle dene bir de. Ben CS'de oyun açıkken çözünürlük değiştirince olmuyordu sende dene bir.
Çözünürlüğü oyun açık değilken değiştir sonra aç öyle dene bir de. Ben CS'de oyun açıkken çözünürlük değiştirince olmuyordu sende dene bir.
Nealsz Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Kayra23 dedi: Çözünürlüğü oyun açık değilken değiştir sonra aç öyle dene bir de. Ben CS'de oyun açıkken çözünürlük değiştirince olmuyordu sende dene bir. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Kayra23 dedi: Çözünürlüğü oyun açık değilken değiştir sonra aç öyle dene bir de. Ben CS'de oyun açıkken çözünürlük değiştirince olmuyordu sende dene bir. Genişletmek için tıkla... Olmadı.