Çözüldü Valorant 4.3 yapınca siyah bar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xerra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
RAM
6 GB 1333 MHz
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD +296 GB HDD
Ekran kartı
Nvida GT 420 2000mb
Anakart
H55
İşlemci
İ3 550
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta, CS:GO gibi 4.3 yapmak istedim. İnternetten bir video gördüm ve onu yapmak istedi. Adamın dediği her şeyi yaptım ve oldu. Asıl sorun şimdi, diğer gün oyuna girdim ve aynı ayarları yapmak istedim. İlk başta ekran tam olmadi görev çubuğu gözüküyordu. Biraz kurcaladım ve oyunu tam ekran yaptım, şimdi de üst ve alt taraf siyah oluyor. NVIDIA'dan tam ekran ayarladim. Üstler ve altlar siyah bar ortası ise geniş. Bunu nasıl düzeltebilirim 4.3 olarak yardımcı olur musunuz?
4.3 yaptığım video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şimdi bakın oldu mu?

Olmadı.

Arkadaşlar çözümü buldum, şöyle:
Aygıt Yöneticisi-monitörler-genel PnP monitör-sağ tık- devre dışı bırak-
Sonra.
Pencereli tam ekran yapıyoruz, sonra da 1280 800 seçiyoruz masaüstünden, oyuna girip tam ekran diyoruz ve uygula diyoruz. Sonra da pencereli tam ekran doldur diyoruz ve istediğimiz çözünürlüğü seçiyoruz.
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta, CS:GO gibi 4.3 yapmak istedim. İnternetten bir video gördüm ve onu yapmak istedi. Adamın dediği her şeyi yaptım ve oldu. Asıl sorun şimdi, diğer gün oyuna girdim ve aynı ayarları yapmak istedim. İlk başta ekran tam olmadi görev çubuğu gözüküyordu. Biraz kurcaladım ve oyunu tam ekran yaptım, şimdi de üst ve alt taraf siyah oluyor. NVIDIA'dan tam ekran ayarladim. Üstler ve altlar siyah bar ortası ise geniş. Bunu nasıl düzeltebilirim 4.3 olarak yardımcı olur musunuz?
4.3 yaptığım video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartın nvidiaysa kontrol panelinden çözünürlüğü tam ekran yap

1692015585401.png

NVIDIA da karşılığı ne bilmiyorum ama tam sayı ölçekleme diye bir şey var görüntüyü ortalayıp net gözükmeyi odaklanıyor bunu kapatırsan siyah barlar kalkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı