MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Valorant'ı 4.3 yapmanın yolunu bilen var mıdır ekran kartı olarak AMD kullanıyorum ve ban riski olmamasına dikkat ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar Valorant'ı 4.3 yapmanın yolunu bilen var mıdır ekran kartı olarak AMD kullanıyorum ve ban riski olmamasına dikkat ederseniz sevinirim.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 7 Mart 2023 #2 MithraT dedi: Arkadaşlar Valorant'ı 4.3 yapmanın yolunu bilen var mıdır ekran kartı olarak AMD kullanıyorum ve ban riski olmamasına dikkat ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... VALORANT da 4:3 yok, yapmak ta ban sebebi. Önermem.
MithraT dedi: Arkadaşlar Valorant'ı 4.3 yapmanın yolunu bilen var mıdır ekran kartı olarak AMD kullanıyorum ve ban riski olmamasına dikkat ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... VALORANT da 4:3 yok, yapmak ta ban sebebi. Önermem.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 MiniRayss02 dedi: Valorant da 4:3 yok, yapmak ta ban sebebi. Önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bilmiyordum.
MiniRayss02 dedi: Valorant da 4:3 yok, yapmak ta ban sebebi. Önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bilmiyordum.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 7 Mart 2023 #4 MithraT dedi: Teşekkür ederim hocam bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Öğrendikten sonra sad.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 Görüntü ayarlarından yapabiliyorsunuz ama sadece arayüz değişiyor maalesef.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 MiniRayss02 dedi: Eki Görüntüle 1693481 Öğrendikten sonra sad. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle oldu.
MiniRayss02 dedi: Eki Görüntüle 1693481 Öğrendikten sonra sad. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle oldu.
A anilssss Yoctopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #7 videosu mevcut burdan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
videosu mevcut burdan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et