- İşlemci: i5 2400 3.10 GHz.
- RAM: 4 GB RAM.
- Ekran kartı: RX 550 4 GB.
- SSD: Yok.
- İşletim sistemi: Windows 10 Pro.
Son düzenleyen: Moderatör:
4gb ram gunumuz icin dusuk, ram'i yukseltmelisiniz. Genel olarak sisteminiz icin de bir yukseltme gerek ama bence simdilik ram sizi goturur.Sistemim var Valorant oynuyorum 100-130 FPS arası görüyorum bunda bir problem yok ama 4 GB RAM olduğu için oyunda takılmalar oluyor ve karşılaşma bulundu diyor. Karakter seciyorsun donuyor falan. RX550'yi yeni aldım. RAM yükseltemem param yok. Bu takılmaları yaşamamak için yapacağım bir şey var mı? Grafik ayarları da en düşük.
Sistemim var Valorant oynuyorum 100-130 FPS arası görüyorum bunda bir problem yok ama 4 GB RAM olduğu için oyunda takılmalar oluyor ve karşılaşma bulundu diyor. Karakter seciyorsun donuyor falan. RX550'yi yeni aldım. RAM yükseltemem param yok. Bu takılmaları yaşamamak için yapacağım bir şey var mı? Grafik ayarları da en düşük.
Sistemim var Valorant oynuyorum 100-130 FPS arası görüyorum bunda bir problem yok ama 4 GB RAM olduğu için oyunda takılmalar oluyor ve karşılaşma bulundu diyor. Karakter seciyorsun donuyor falan. RX550'yi yeni aldım. RAM yükseltemem param yok. Bu takılmaları yaşamamak için yapacağım bir şey var mı? Grafik ayarları da en düşük.
Hocam o zaman Windows'u modifiye edersen iş görebilir bir müddet.Beyler cevaplarınız için tşk ama şuan ram imkansız 6 ay boyunca yükseletemem bende ram yükseltmem gerektiğini biliyorum ama ben windows 10 pro ile devam edeceğim bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.