Valorant 60 FPS'te sabit kaldı

Mertuyn

Femtopat
Daha fazla  
Daha önce girdiğimde FPS'nin sabit kalma sorununu yaşamamıştım ama şu anda FPS sabit kaldı değişmiyor.

NVIDIA denetim masasını açıp 3D ayarların yönetilmesi kısmından genel ayarlar bölümünden düşey senkronizasyon açıksa onu kapatabilir misiniz?

Hocam bir şey değişmedi ben en iyisi silip tekrar yükleyeyim tekrar olmazsa PC'yi sıfırlarim.

Hocam bir şey değişmedi ben en iyisi silip tekrar yükleyeyim tekrar olmazsa PC'yi sıfırlarim.

Hocam Windows da Xbox Game Bar açıksa onu kapatın olmadı sil yükle yaparsınız başka çözüm aklıma gelmedi.

4060 i514500HX 16 GB RAM 1 TB SSD.

Sisteminiz güzel aslında çok garip bir durum bence PC'yi sıfırlamadan önce ayarlarınızı tekrar kontrol edin ve düzelmezse oyunu silin bu arada ekran Hz niz kaç? Ve bu Max ayardamı ekran ayarlarından bakar mısınız mesela ben 240Hz kullanıyorum ilk aldığımda 60Hz deydi eğer bu Max ayardaysa ekran kartından sağ tık NVIDIA Denetim Masası'ndan bakın bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…