Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 Lololo33 dedi: İnternetten alma hiçbir şey . Dolandırılırsın . Genişletmek için tıkla... Bazı sorunlu kişiler gülücük atmış . Ben internette oyun hesabı satan yada VP satan yerlerden alma anlamında demiştim çok gülüyorum böyle görünce .
Lololo33 dedi: İnternetten alma hiçbir şey . Dolandırılırsın . Genişletmek için tıkla... Bazı sorunlu kişiler gülücük atmış . Ben internette oyun hesabı satan yada VP satan yerlerden alma anlamında demiştim çok gülüyorum böyle görünce .
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 14 Mart 2023 #12 Lololo33 dedi: Bazı sorunlu kişiler gülücük atmış . Ben internette oyun hesabı satan yada VP satan yerlerden alma anlamında demiştim çok gülüyorum böyle görünce . Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten oyun hesabı istememiş, internetten vp almayı sormuş. Dolandırılan birini görmedim ben facepalm diyip susuyorum.
Lololo33 dedi: Bazı sorunlu kişiler gülücük atmış . Ben internette oyun hesabı satan yada VP satan yerlerden alma anlamında demiştim çok gülüyorum böyle görünce . Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten oyun hesabı istememiş, internetten vp almayı sormuş. Dolandırılan birini görmedim ben facepalm diyip susuyorum.
Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #13 ImDominatingU dedi: Arkadaş zaten oyun hesabı istememiş, internetten vp almayı sormuş. Dolandırılan birini görmedim ben facepalm diyip susuyorum. Genişletmek için tıkla... Kendimden biliyorum . Vp den bahsediyorum zaten . Oyun hesabı sadece örnek .
ImDominatingU dedi: Arkadaş zaten oyun hesabı istememiş, internetten vp almayı sormuş. Dolandırılan birini görmedim ben facepalm diyip susuyorum. Genişletmek için tıkla... Kendimden biliyorum . Vp den bahsediyorum zaten . Oyun hesabı sadece örnek .
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Mart 2023 #14 Lololo33 dedi: Kendimden biliyorum . Vp den bahsediyorum zaten . Oyun hesabı sadece örnek . Genişletmek için tıkla... Vp'yi nereden almıştınız çok garip geldi dolandırılmanız.
Lololo33 dedi: Kendimden biliyorum . Vp den bahsediyorum zaten . Oyun hesabı sadece örnek . Genişletmek için tıkla... Vp'yi nereden almıştınız çok garip geldi dolandırılmanız.
Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #15 ImDominatingU dedi: VP'yi nereden almıştınız çok garip geldi dolandırılmanız. Genişletmek için tıkla... Instagram'dan almıştım. Diğeride bir oyun sitesi gibi bir şey di ismini hatırlamıyorum Valorant ünlüyken almıştım. Logosunda kulaklıklı adam var . Lololo33 dedi: Instagram'dan almıştım. Diğeride bir oyun sitesi gibi bir şey di ismini hatırlamıyorum Valorant ünlüyken almıştım. Logosunda kulaklıklı adam var . Genişletmek için tıkla... Bilindik bir siteydi ünlüydü*
ImDominatingU dedi: VP'yi nereden almıştınız çok garip geldi dolandırılmanız. Genişletmek için tıkla... Instagram'dan almıştım. Diğeride bir oyun sitesi gibi bir şey di ismini hatırlamıyorum Valorant ünlüyken almıştım. Logosunda kulaklıklı adam var . Lololo33 dedi: Instagram'dan almıştım. Diğeride bir oyun sitesi gibi bir şey di ismini hatırlamıyorum Valorant ünlüyken almıştım. Logosunda kulaklıklı adam var . Genişletmek için tıkla... Bilindik bir siteydi ünlüydü*
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 15 Mart 2023 #16 Lololo33 dedi: İnternetten alma hiçbir şey . Dolandırılırsın . Genişletmek için tıkla... Bilmeden konusmamakta fayda var İnternetten almanızı öneririm klasgameden 1450 VP aldım geçen 105 TL'ye direkt geliyor kod zaten bence oyundan almayın.
Lololo33 dedi: İnternetten alma hiçbir şey . Dolandırılırsın . Genişletmek için tıkla... Bilmeden konusmamakta fayda var İnternetten almanızı öneririm klasgameden 1450 VP aldım geçen 105 TL'ye direkt geliyor kod zaten bence oyundan almayın.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 15 Mart 2023 #17 8500 vp al. Beğendiğin bir set olursa onu al. Ardindan phantom veya vandaldan hangisi eksikse onu al.
8500 vp al. Beğendiğin bir set olursa onu al. Ardindan phantom veya vandaldan hangisi eksikse onu al.