NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Herkese merhaba, ben Valorant indirirken %66 da kalıyor ve ardından 0.1 Kbps'da kalıyor. Aynı görseldeki gibi. Dosya Ekleri da.png 607,2 KB · Görüntüleme: 55
Herkese merhaba, ben Valorant indirirken %66 da kalıyor ve ardından 0.1 Kbps'da kalıyor. Aynı görseldeki gibi.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #2 NGDBOT dedi: Herkese merhaba, ben Valorant indirirken %66 da kalıyor ve ardından 0.1 Kbps'da kalıyor. Aynı görseldeki gibi. Genişletmek için tıkla... Valorant destekle iletişime geçin. Yardımcı olmuşlardı bana aynı konuda. Artı 0 Eksi
NGDBOT dedi: Herkese merhaba, ben Valorant indirirken %66 da kalıyor ve ardından 0.1 Kbps'da kalıyor. Aynı görseldeki gibi. Genişletmek için tıkla... Valorant destekle iletişime geçin. Yardımcı olmuşlardı bana aynı konuda.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 Ethem Efe dedi: Valorant destekle iletişime geçin. Yardımcı olmuşlardı bana aynı konuda. Genişletmek için tıkla... Gerçekten riot kalitesi. Ben bu oyuna başladım ana ekranda kalıyordu oyun yeniden başlatıyordum öyle ikinci seferde giriyordu destek yardımcı oldu birde en ufak bir raporlamam da direk banlanıyor hesaplar genelde küfürden. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Valorant destekle iletişime geçin. Yardımcı olmuşlardı bana aynı konuda. Genişletmek için tıkla... Gerçekten riot kalitesi. Ben bu oyuna başladım ana ekranda kalıyordu oyun yeniden başlatıyordum öyle ikinci seferde giriyordu destek yardımcı oldu birde en ufak bir raporlamam da direk banlanıyor hesaplar genelde küfürden.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #4 Yönetici olarak çalıştırıp yeniden deneyin veya bekleyin dosya doğrulaması yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi