Valorant 68 hata kodu

İşletim sistemi
Windows 10

demirbilek6

Picopat
Daha fazla  
Oyunda normal maçtayken birden düştüm ve bu uyarıyı almaya başladım. Bağlantı sorunu diyor kontrol ediyorum hiçbir sıkıntı yok ama yine de böyle hata alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Aşağıya tam olarak fotoğrafta bırakıyorum. Aynı zamanda bu uyarıyı veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda normal maçtayken birden düştüm ve bu uyarıyı almaya başladım. Bağlantı sorunu diyor kontrol ediyorum hiçbir sıkıntı yok ama yine de böyle hata alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Aşağıya tam olarak fotoğrafta bırakıyorum. Aynı zamanda bu uyarıyı veriyor.
Aynı şekilde ben de.

Arkadaşlar.Bu çökme değil.Valorant kaç gündür sosyal medya hesaplarında hacklenme numarası yapıyor.Şuan Twitter'a girip bakarsanız Killjoy hesapları hacklemiş gibi görünüyor.Bu da onun bir parçası.Yarın Riotun büyük bir etkinliği var. :)

Arkadaşlar.Bu çökme değil.Valorant kaç gündür sosyal medya hesaplarında hacklenme numarası yapıyor.Şuan Twitter'a girip bakarsanız Killjoy hesapları hacklemiş gibi görünüyor.Bu da onun bir parçası.Yarın Riotun büyük bir etkinliği var. :)
Evet, bende öyle düşündüm.

Evet, bende öyle düşündüm.
Herkes öyle düşünüyor.Instagram'dan yeni bir kısa video paylaştılar.Bir robot çalışmaya başlıyor bir anda.Bu robotu Killjoy'un yaptığına inanılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı