oguzhanyrtnkul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Valorant'ta dün oni Phantom skini aldım ve iade etmek istiyorum fakat iadem yapılmıyor. 2 tana bilet attım hala sorun çözülmedi yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Valorant'ta dün oni Phantom skini aldım ve iade etmek istiyorum fakat iadem yapılmıyor. 2 tana bilet attım hala sorun çözülmedi yardım edecek var mı?
heisenbergisback Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 oguzhanyrtnkul dedi: Valorant'ta dün oni Phantom skini aldım ve iade etmek istiyorum fakat iadem yapılmıyor. 2 tana bilet attım hala sorun çözülmedi yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... radyanit basmaman gerek Artı 0 Eksi
oguzhanyrtnkul dedi: Valorant'ta dün oni Phantom skini aldım ve iade etmek istiyorum fakat iadem yapılmıyor. 2 tana bilet attım hala sorun çözülmedi yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... radyanit basmaman gerek
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 28 Mart 2021 #3 Radyanit basması farketmiyor. Eğer kostümü kullanmadıysa radyanit puanları iade edilmez fakat kostüm iade edilir. Kostümü kullandıysan iaden gerçekleşmez. Bir nevi yalnışlıkla alınan kostümlerin iadesi gerçekleştiriliyor yalnızca. Artı 0 Eksi
Radyanit basması farketmiyor. Eğer kostümü kullanmadıysa radyanit puanları iade edilmez fakat kostüm iade edilir. Kostümü kullandıysan iaden gerçekleşmez. Bir nevi yalnışlıkla alınan kostümlerin iadesi gerçekleştiriliyor yalnızca.