Valorant 70 VP tamamlar mı?

ceastopvaraxl

Centipat
Daha fazla  
Gece pazarına Gaia Vandal geldi de 70 VP eksiğim var. Riot'un VP tamamladığını biliyorum ama 70'e kadar çıkarlar mı?

O miktar belli değil gibi sanki ya güzelcene istersen tamamlar diye düşünüyorum oyuncuyla bayağı iyi konuşuyorlar destekte falan bayağı samimi firma.

Gece pazarına Gaia Vandal geldi de 70 VP eksiğim var. Riot'un VP tamamladığını biliyorum ama 70'e kadar çıkarlar mı?
Tamamlar eskiden eksik rp'ni league of legends'te tamamlamak için sana bir görev veriyorlardı örnek veriyorum "Sylass şampiyonunun adıyla bir akrostiş şiir yaz." gibi o görevi tamamladığında hesabına talep ettiğin eksik rp'yi tanımlıyorlardı ben öyle 30 RP almıştım

oyle bi olay oldugunu biliyorum hocam Sadece 70 biraz gozume fazla gozuktu ondan sordum

Random VP al bakarsın 11 bin VP çıkar.

Çıkmazsa 375 VP sana 140 TL'ye gelmiş olacak. En uyguna satan yer 120 TL'ye satıyor zaten. Hem şansını denemiş olursun.

70 VP tamamlamayabilirler, bir sormak lazım.

Hocam bu tarz "Random RP" gibi ürünlere itimat etmeyin. Tamamen saçmalık asla 11k vp gibi şeyler çıkmaz. Vermezler yani.

oyle bi olay oldugunu biliyorum hocam Sadece 70 biraz gozume fazla gozuktu ondan sordum
Sen dene hocam yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…