T TrBery Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Merhaba şu anda 7300 VP'ye sahibim ve bu VP ile dizilebilecek bir set istiyorum. Önerebilir misiniz?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.098 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #2 TrBery dedi: Merhaba şu anda 7300 VP'ye sahibim ve bu VP ile dizilebilecek bir set istiyorum. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yağmacı veya asil vandal çekebilirsin. Üstüne de yağmacı karambit veya uzay avcısı çekerdim ben. Seri tetik sherrif de düşerse çok güzel bence.
TrBery dedi: Merhaba şu anda 7300 VP'ye sahibim ve bu VP ile dizilebilecek bir set istiyorum. Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yağmacı veya asil vandal çekebilirsin. Üstüne de yağmacı karambit veya uzay avcısı çekerdim ben. Seri tetik sherrif de düşerse çok güzel bence.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 Yağmacı, asil veya başka bir 1775 VPlik bir vandal skini. Ayrıca yine 1775 VPlik bir Phantom skini. 3550'ye bir bıçak skini. Bıçak skini için gece pazarını beklemeniz daha mantıklı olur. Geri kalan VP ile Battle Pass açarsınız.
Yağmacı, asil veya başka bir 1775 VPlik bir vandal skini. Ayrıca yine 1775 VPlik bir Phantom skini. 3550'ye bir bıçak skini. Bıçak skini için gece pazarını beklemeniz daha mantıklı olur. Geri kalan VP ile Battle Pass açarsınız.