mertdzgn Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek.
1 1lber Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 HP bilgisayarının sistem özellikleri nedir? Artı 0 Eksi
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 mertdzgn dedi: Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek. Genişletmek için tıkla... Advanced kısmına baktın mı? Artı 0 Eksi
mertdzgn dedi: Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek. Genişletmek için tıkla... Advanced kısmına baktın mı?
M Marewhy Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #5 mertdzgn dedi: Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bende HP Pavilion kullanıyorum ve BIOS ayarlarından Secure Boot'u açmaya çalışırken secure boot'un açma kapama durumunu değiştirmenin kilitli olduğunu gördüm, muhtemelen sendede kilitlidir. Artı 0 Eksi
mertdzgn dedi: Merhaba, HP bilgisayarımda wimdows 11 9003 hatası aldım Valorant'ta. BIOS ekranı resmini atsam Secure Boot'u bulabilir misiniz? Ben bulamadım. Secure Boot kapalı onu biliyorum açmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bende HP Pavilion kullanıyorum ve BIOS ayarlarından Secure Boot'u açmaya çalışırken secure boot'un açma kapama durumunu değiştirmenin kilitli olduğunu gördüm, muhtemelen sendede kilitlidir.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Nisan 2023 #6 Sistem 11'i destekliyor mu? Desteklemiyorsa keşke geçmeseydiniz. Artı 0 Eksi