Valorant 975 VP ile ne yapılabilir?

Fatih_Xd

Centipat
Daha fazla  
Çok kötü, savaş bilet IDE alamıyorum. Gece pazarına sheriff geldiği zamanda en düşük 995 VP. Oluyor bende 975 VP var.

Son düzenleyen: Moderatör:
875 Vp ye güzel skinler var bakabilirsin örnek - Gösterişli Serisi Operatoru bence daha çok parayla alına bilen bazı operatörlerden daha güzel duruyor

Gece pazarına yine skin geldiğinde VP'niz az bir miktarda yetmediğinde Riot Games'e ticket yollayıp üzerine eklemelerini rica edin.

Valorant destekten 15 VP istemeyi deneyebilirsin. Yeni gelen battlepassi beğendiysen alabilirsin.

Çok kötü, savaş bilet IDE alamıyorum. Gece pazarına sheriff geldiği zamanda en düşük 995 VP. Oluyor bende 975 VP var.
Desteğin ücretsiz verebildiği maksimum değer 25 VP. Talep oluşturup, Sezon Bileti almanı öneririm.

Desteğin ücretsiz verebildiği maksimum değer 25 VP. Talep oluşturup, sezon bileti almanı öneririm.

Belli bir sınırı yok, çok çok abartılmadığı sürece üzerine ekliyorlar. Yurt dışında birisine 40VP göndermişler mesela.

Konuyu açalı bayağı olmuş ama yine yaziym belki işine yarar Valorant desteğe yazarsan sana 30-40VP gönderebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…