GuvenYilmaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Valorant oyununa girerken böyle bir hata alıyorum. Neden olduğu konusunda bir fikrim yok.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 17 Ağustos 2021 #2 Ekran karti ve işlemci driverlarinizi guncelleyin. MSI Afterburner varsa silin oyle deneyin. Destege bilet atin, onlar yardimci olur. Artı 0 Eksi
Ekran karti ve işlemci driverlarinizi guncelleyin. MSI Afterburner varsa silin oyle deneyin. Destege bilet atin, onlar yardimci olur.
KS KS GuvenYilmaz Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 356280 dedi: Ekran karti ve işlemci driverlarinizi guncelleyin. MSI Afterburner varsa silin oyle deneyin. Destege bilet atin, onlar yardimci olur. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım maalesef herhangi bir gelişme olmadı. Sabah da desteğe bileti göndermiştim. Artı 0 Eksi
356280 dedi: Ekran karti ve işlemci driverlarinizi guncelleyin. MSI Afterburner varsa silin oyle deneyin. Destege bilet atin, onlar yardimci olur. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım maalesef herhangi bir gelişme olmadı. Sabah da desteğe bileti göndermiştim.