Y Yuşa Furkan Ay Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Bu hatayı alıyorum. YouTube'da bütün taktikleri denedim, hiçbiri sorunumu çözmedi. Riot'a ticket attım, halen geri dönmediler. Yardımınıza ihtiyacım var. Crash dump dosyasını oluşturdum TMP uzantılı. İsteyenle paylaşabilirim.
Bu hatayı alıyorum. YouTube'da bütün taktikleri denedim, hiçbiri sorunumu çözmedi. Riot'a ticket attım, halen geri dönmediler. Yardımınıza ihtiyacım var. Crash dump dosyasını oluşturdum TMP uzantılı. İsteyenle paylaşabilirim.
Çözüm Enes3078 23 Mart 2021 O zaman o uygulamayı bi' kaldırın. Bakalım koskoca Valorant ekibinin yapamadığını biz yapabilecek miyiz
O zaman o uygulamayı bi' kaldırın. Bakalım koskoca Valorant ekibinin yapamadığını biz yapabilecek miyiz
ayberknasuhohglu Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #21 kral aynı sorunu ben de yaşıyorum benimkini atsam bakabilir misin? Artı 0 Eksi
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.013 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 8 Şubat 2025 #22 Farklı hatalar için farklı konular oluşturulması gerekmektedir. Konunuzu açıp ilgili detayları paylaşırsanız ve beni etiketlerseniz ben bakmaya çalışırım yoksa da bir başkası yine bakacaktır. Artı 0 Eksi
Farklı hatalar için farklı konular oluşturulması gerekmektedir. Konunuzu açıp ilgili detayları paylaşırsanız ve beni etiketlerseniz ben bakmaya çalışırım yoksa da bir başkası yine bakacaktır.