Çözüldü Valorant "A critical error has occurred..." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum. Birkaç kez denedim ama giremedim.

1631351470362.png

Geçen gün oyun TPM 2.0 ve Secure Boot hatası veriyordu. TPM ve Secure Boot'u açınca düzeldi ama bu sefer girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bildiğiniz bir yol var mı?

Sistem:
  • İşlemci: AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.20 GHz.
  • Ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics - AMD Radeon R5 m330.
  • RAM: 8 GB.
  • Depolama: 1 TB HDD.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Not: Eksik bilgi verdiysem kusura bakmayın.

Edit: Daha önce oyuna sorunsuz girebiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu onarım yapacak bir yer varsa deneyebilirsiniz, diğer türlü benim de bu oyun hakkında pek bir bilgim yok. Dediğiniz silip kurma işlemini yapabilecek düzeyde internetiniz varsa yapmayı deneyebilirsiniz tabii ki.

Şimdi kaldırıyorum birazdan inince sonuçları paylaşırım.
Oyunu onarım yapacak bir yer varsa deneyebilirsiniz, diğer türlü benim de bu oyun hakkında pek bir bilgim yok. Dediğiniz silip kurma işlemini yapabilecek düzeyde internetiniz varsa yapmayı deneyebilirsiniz tabii ki.
Kaldırıp kurarken bir kaç sorun olmuştu bugün kurabildim. Kaldırıp kurunca sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.
TMP dosyasını atmayı tam bilmiyorum bunula ilgili bir rehber varsa atabilir misiniz?

Bir bilgim yok, oyunun dosya konumunda olabilir. Evet dedikten sonra vereceği dosya yoluna bakabilirsiniz aslında. Örnek görsel aşağıda.

1631355139906.png

Bir bilgim yok, oyunun dosya konumunda olabilir. Evet dedikten sonra vereceği dosya yoluna bakabilirsiniz aslında. Örnek görsel aşağıda.

Eki Görüntüle 1163008

Aynı hatayı almaya çalıyorum ama bu sefer direkt kapanıyor. Bir yerde silip yükleyince düzeldiğini gördüm. Belki o şekilde çözülür.

Artık girmeye çalıştığımda sadece bu çıkıyor;
1631356765671.png

Şimdi kaldırıyorum birazdan inince sonuçları paylaşırım.
Kaldırıp kurarken bir kaç sorun olmuştu bugün kurabildim. Kaldırıp kurunca sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar sorunun aynısı bende de çok uzun süredir var destek ekibiyle uzun bir süre konuştum fakat bir yardımı olmadı. Oyunu defalarca sildim yükledim ama sorun hala devam etmekte. Silip yüklemenin dışında herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?

Merhabalar sorunun aynısı bende de çok uzun süredir var destek ekibiyle uzun bir süre konuştum fakat bir yardımı olmadı. Oyunu defalarca sildim yükledim ama sorun hala devam etmekte. Silip yüklemenin dışında herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?
Ben tekrar kurarak çözdüm. Başka yol bilmiyorum maalesef.

Merhaba, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum. Birkaç kez denedim ama giremedim.

Eki Görüntüle 1162954

Geçen gün oyun TPM 2.0 ve Secure Boot hatası veriyordu. TPM ve Secure Boot'u açınca düzeldi ama bu sefer girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bildiğiniz bir yol var mı?

Sistem:
  • İşlemci: AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.20 GHz.
  • Ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics - AMD Radeon R5 m330.
  • RAM: 8 GB.
  • Depolama: 1 TB HDD.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Not: Eksik bilgi verdiysem kusura bakmayın.

Edit: Daha önce oyuna sorunsuz girebiliyordum.

Biraderim bende aha bugün oldu çözümü kolay çalıştırı açıp services.msc yazıyoruz açılan pencerede herhangi bir yazıya tıklayıp v tuşuna basıyoruz vgc ye sağ tıklayıp özellikler diyoruz manuel yani elle yazıyorsa otomatiğe çekip durdurulmuşsa başlatıyoruz 1. çözüm buydu 2. çözüm Valorant'ın kurulu olduğu disk e giriyoruz örnek yerel disk C - Riot Games - Valorant - Live - shootergame - binaries - Win64 - burada Valorant-Win64-shipping dosyasına sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluğu açıyoruz bu uygulamayı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tikliyoruz uygula tamam deyim çıkıyoruz 3. çözüm aynı yerden uyumluluk modunu tikleyip Windows 8'i işaretleyip uygulayıp çıkıyoruz bunların 3'ünden biri 2'si veyahut 3'ü de işinize yarayacaktır bonus olarak 2 çözüm daha çalıştır a MSConfig yazıyoruz hizmetler kısmından vgc yazan kısmın tikli olduğuna emin hatta tikliyse bile tikini kaldırıp bir daha tikleyip uygulayıp tamam ve yeniden başlatıyoruz eğer bu da çözmediyse son çözüm Vanguard'ı kaldırıp Valorant'ı açın otomatikman bir daha yükleyecektir bu da olmadıysa Valorant'ı da Vanguard'ı da kaldırıp tekrar yükleyin. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı