C CosmosX Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 RAM 16 gb ram 1333 mhz Ekran kartı XFX RX570 Anakart ASUS CG8250 İşlemci İ7 2600 Merhaba Valorant'ta critical error hatası aldım tmp dosyasını buraya atıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. PKM5405.tmp drive.google.com
Merhaba Valorant'ta critical error hatası aldım tmp dosyasını buraya atıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. PKM5405.tmp drive.google.com
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 7 Eylül 2023 #2 MSI Afterburner kullanıyorsanız yeni sürümünü yüklemeyi deneyin. MSI Afterburner kullanıyorsanız bu videoya bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
MSI Afterburner kullanıyorsanız yeni sürümünü yüklemeyi deneyin. MSI Afterburner kullanıyorsanız bu videoya bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS C CosmosX Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Bu programı kullanmıyorum sanırım farklı bir sorun var. Artı 0 Eksi