Kubii.v Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Valorant'a girmeye çalıştığımda "a critical error has occured" hatası verip açılmıyor ne yapabilirim?
Valorant'a girmeye çalıştığımda "a critical error has occured" hatası verip açılmıyor ne yapabilirim?
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #2 VALORANT Support support-valorant.riotgames.com Artı 0 Eksi
mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 393 Çözümler 1 15 Eylül 2024 #3 Kubii.v dedi: Valorant'a girmeye çalıştığımda "a critical error has occured" hatası verip açılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu hatayı eski sistemimde oyuna öncelik atayınca alıyordum öncelik atıyor musunuz oyuna Görev Yöneticisi'nden vb. Artı 0 Eksi
Kubii.v dedi: Valorant'a girmeye çalıştığımda "a critical error has occured" hatası verip açılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben bu hatayı eski sistemimde oyuna öncelik atayınca alıyordum öncelik atıyor musunuz oyuna Görev Yöneticisi'nden vb.