Eyyüb Ensar Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Bu hatayı alıyorum. Valorant'ı silip indirdim, dosyaları doğrulamayı denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1650311915696.png 9,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu hatayı alıyorum. Valorant'ı silip indirdim, dosyaları doğrulamayı denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim?
Görkem KOZAN Decapat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Otelcilik (Ön Büro) 19 Nisan 2022 #2 Çözüldü: Valorant "A critical error has occurred" hatası Bu hatayı alıyorum. YouTube'da bütün taktikleri denedim, hiçbiri sorunumu çözmedi. Riot'a ticket attım, halen geri dönmediler. Yardımınıza ihtiyacım var. Crash dump dosyasını oluşturdum TMP uzantılı. İsteyenle paylaşabilirim. www.technopat.net Konuyu buradan takip edin hocam buldum sizin için. Artı 0 Eksi
Çözüldü: Valorant "A critical error has occurred" hatası Bu hatayı alıyorum. YouTube'da bütün taktikleri denedim, hiçbiri sorunumu çözmedi. Riot'a ticket attım, halen geri dönmediler. Yardımınıza ihtiyacım var. Crash dump dosyasını oluşturdum TMP uzantılı. İsteyenle paylaşabilirim. www.technopat.net Konuyu buradan takip edin hocam buldum sizin için.