Valorant "A D3D11-compatible GPU is required to run the engine" hatası

Çağrı Elagöz

Hectopat
Daha fazla  
1664554023033.png

Böyle bir hata alıyorum. Normalde almıyordum. Bir anda oyundan attı. Geri girmeye calıstıgımda boyle dedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama başarılı bir şekilde kuruluyor ancak açınca hata veriyor.

Ne hatası? No AMD Graphic hatası alıyorsan yanlış sürücüyü kurmuş olabilirsin veya Görev Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı yerine girin ve sürücüyü güncelleye basın. Güncelledikten sonra tekrar deneyin. Bir de eğer en yeni sürücüyü indirdiyseniz hata oluyor olabilir. Benim eski laptopumda da aynı şey oluyordu. Güncel sürücü kurmak isteyince hata veriyordu fakat eski sürücüyü kurunca sorun olmuyordu. Sizde eğer yeni sürücüyü indirdiyseniz DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürücüyü kurabilirsiniz.

Ne hatası? No AMD graphic hatası alıyorsan yanlış sürücüyü kurmuş olabilirsin veya Görev Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı yerine girin ve sürücüyü güncelleye basın. Güncelledikten sonra tekrar deneyin. Bir de eğer en yeni sürücüyü indirdiyseniz hata oluyor olabilir. Benim eski laptopumda da aynı şey oluyordu. Güncel sürücü kurmak isteyince hata veriyordu fakat eski sürücüyü kurunca sorun olmuyordu. Sizde eğer yeni sürücüyü indirdiyseniz DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürücüyü kurabilirsiniz.

Boş ver ya ne yaptıysam olmadı DDU'yu kullandım ekran büyüdü sonra bıraktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı