Çözüldü Valorant açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

474640

Hectopat
Valorant'a girdim ve DM arattim. Mac buldu ve yukleme ekraninda kapandi, hiçbir şey yapmadan bir daha açıldı ve bir daha maç yuklenirken kapandi. Surekli açılıp kapaniyor ve bunu Görev Yöneticisi'nden durdurup tekrar baslatsam da ayni şey oluyor. Yeniden baslatmayi falan da denedim. Bilen var mi?

Çözüm
Sorunu cozdum, bir sure sonra PC kapandi ve RAM'imin yerinde olmadigini soyledi. RAM'i cikardim ve tekrar taktim. Bu sekilde sorun cozuldu.
Valorant'a girdim ve DM arattim. Mac buldu ve yukleme ekraninda kapandi, hiçbir şey yapmadan bir daha açıldı ve bir daha maç yuklenirken kapandi. Surekli açılıp kapaniyor ve bunu Görev Yöneticisi'nden durdurup tekrar baslatsam da ayni şey oluyor. Yeniden baslatmayi falan da denedim. Bilen var mi?

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Format attığımda sorunum çözülmüştü. Alternatif bir dünya çözüm denedim olmadı. Bazıları da Discord açıkken bu sorunun olduğunu belirtmişti forumlarda. Eğer ki arka planda böyle çalışan uygulamalar varsa kapatıp denemekte fayda var.

Hocam güvenlik duvarınız sıkıntı çıkarıyordur belki kapatmayı deneyin. Valorantın vanguardı bozuk arka planda 3. parti program kullanıyorsanız kapatmayı deneyin ondanda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı