EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2024 #1 Ekran kartı RX 580 Bir türlü düzeltemiyorum, tam açtım maça girdim geri atıyor, bir sürü AFK cezası yedim. Sürücü güncelledim, oyunu Epic Games'ten silip kendi sitesinden tekrar tekrar indirdim fakat asla düzelmedi. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-05-07 at 14.33.27 (1).jpeg 56,9 KB · Görüntüleme: 76 WhatsApp Image 2024-05-07 at 14.33.39.jpeg 59,2 KB · Görüntüleme: 87
Bir türlü düzeltemiyorum, tam açtım maça girdim geri atıyor, bir sürü AFK cezası yedim. Sürücü güncelledim, oyunu Epic Games'ten silip kendi sitesinden tekrar tekrar indirdim fakat asla düzelmedi.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #2 BIOS’tan secure boot ve TPM açmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2024 #3 Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10'ya da Windows 10Pro'ya dösem yeterli olur mu? Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açtım fakat olmadı. TPM'i nasıl açabilirim? Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10'ya da Windows 10Pro'ya dösem yeterli olur mu? Adrastos dedi: BIOS'tan Secure Boot ve TPM açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açtım fakat olmadı. TPM'i nasıl açabilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #4 EBRAR3310 dedi: Windows 10'ya da Windows 10Pro'ya dösem yeterli olur mu? Secure Boot açtım fakat olmadı. TPM'i nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS > Security Intel Platform Trusted Technology > Enabled. Masaüstünde arama sekmesine tpm.msc yazın sonrasında aşağıdaki belirtim sürümü 2.0 ise Valorant oynamaya uygun oluyor sanırım. Artı 0 Eksi
EBRAR3310 dedi: Windows 10'ya da Windows 10Pro'ya dösem yeterli olur mu? Secure Boot açtım fakat olmadı. TPM'i nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS > Security Intel Platform Trusted Technology > Enabled. Masaüstünde arama sekmesine tpm.msc yazın sonrasında aşağıdaki belirtim sürümü 2.0 ise Valorant oynamaya uygun oluyor sanırım.
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mayıs 2024 #5 Adrastos dedi: BIOS > Security Intel platform trusted Technology > enabled. Masaüstünde arama sekmesine tpm.msc yazın sonrasında aşağıdaki belirtim sürümü 2.0 ise Valorant oynamaya uygun oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım fakat olmuyor. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: BIOS > Security Intel platform trusted Technology > enabled. Masaüstünde arama sekmesine tpm.msc yazın sonrasında aşağıdaki belirtim sürümü 2.0 ise Valorant oynamaya uygun oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım fakat olmuyor.