Valorant açılırken DX 11 hatası

Zyronx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisaysrım Valorant'ı çalıştırıken DX 11 hatası veriyor. Bu sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Ekran kartını çıkarsam Valorant çalışır mı? (işlemci Intel Pentium G4500)

Ekran kartınız nedir? DxDiag çalıştırıp ekran sekmesinin fotoğrafını paylaşın veya GPU-Z yükleyip uygulamayı çalıştırıp fotoğraf atın.

NVIDIA GeForce 210.

NVIDIA GeForce 210 benim yaşımda ekran kartı bir de ekran kartını çıkartırsam görüntü nasıl vereceğim?

Ekran kartınız DirectX 10 destekliyor. Yani DirectX 11 desteklemediği için maalesef Valorant oynayamazsınız. YouTube'deki çözümleride boşa denemeyin. İşe yaramıyorlar.

NVIDIA GeForce 210.

NVIDIA GeForce 210 benim yaşımda ekran kartı bir de ekran kartını çıkartırsam görüntü nasıl vereceğim?

Maalesef oyunu açamazsınız ekran kartınız DirectX 11 desteklemiyor. Valorant için minimum DirectX 11 destekli bir ekran kartı almanız gerekiyor. Ekran kartını çıkarttığınızda anakarttaki VGA veya HDMI portuna takacaksınız kabloyu bu sefer, dahili grafikten görüntü alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…