Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Valorant 2 gün önce girerken şimdi "görüntü işleme kaynağı yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı..." hatası alıyorum. İşlemcim i5 8. nesil ekran kartım GTX 1050.
Valorant 2 gün önce girerken şimdi "görüntü işleme kaynağı yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı..." hatası alıyorum. İşlemcim i5 8. nesil ekran kartım GTX 1050.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 16 Kasım 2023 #2 Arkada açık programları azaltmayı ve çözünürlük ayarı yapmayı dene.
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #3 Oyna girmeden = CTRL Windows Shift b bas.
Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 TR-whovian dedi: Arkada açık programları azaltmayı ve çözünürlük ayarı yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant açık. Bazen de Valorant girince bilgisayar kapanıyor sıfırlasam düzelir mi veya silip tekrar yüklesem. KKPC dedi: Oyna girmeden = CTRL Windows Shift b bas. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine aynı hatayı verdi. Son düzenleme: 16 Kasım 2023
TR-whovian dedi: Arkada açık programları azaltmayı ve çözünürlük ayarı yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant açık. Bazen de Valorant girince bilgisayar kapanıyor sıfırlasam düzelir mi veya silip tekrar yüklesem. KKPC dedi: Oyna girmeden = CTRL Windows Shift b bas. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine aynı hatayı verdi.
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #5 Öyle biri dedi: Sadece Valorant açık. Bazen de Valorant girince bilgisayar kapanıyor sıfırlasam düzelir mi veya silip tekrar yüklesem. Yaptım yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Bip sesi geldi mi?
Öyle biri dedi: Sadece Valorant açık. Bazen de Valorant girince bilgisayar kapanıyor sıfırlasam düzelir mi veya silip tekrar yüklesem. Yaptım yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Bip sesi geldi mi?
Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 KKPC dedi: Bip sesi geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.