Çözüldü Valorant açılırken hiçbir hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T.di

Centipat
Daha fazla  
Bu durum beni deli etti Valorant'ı açıyorum ekran geldikten sonra hata vermeden direkt kapanıyor, Vgc'yi yeniden yükledim, oyunu sildim yeniden yükledim, BIOS'u ellemek istemiyorum bir zarar falan gelir diye, siz bir yardımcı olur musunuz?

Bu durum beni deli etti Valorant'ı açıyorum ekran geldikten sonra hata vermeden direkt kapanıyor, Vgc'yi yeniden yükledim, oyunu sildim yeniden yükledim, BIOS'u ellemek istemiyorum bir zarar falan gelir diye, siz bir yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı ve işlemci sürümünün güncel mi? Bende de böyle oluyordu işlemciyi güncelledim sorun kalmadı.

Ekran kartı ve işlemci sürümünün güncel mi? Bende de böyle oluyordu işlemciyi güncelledim sorun kalmadı.

Kanka şu an Intel'in driverini yüklüyom NVIDIA'yı gündüz yükledim fakat işe yaramadı umarım bunu yükleyince düzelir bıktım usandım.

İşlemci sürümü güncellenmiyor diye biliyorum

Kanka şu an Intel'in driverini yüklüyom NVIDIA'yı gündüz yükledim fakat işe yaramadı umarım bunu yükleyince düzelir bıktım usandım.

Zaten intel tarafı sıkıntı çıkarıyor büyük ihtimalle düzelecektir güncellemeyi yaptıktan sonra.

Intel support asistanı indirin ve orda update var mı yok mu bi bakın. Varsa eğer intel graphics gibi bir şey olacak onu güncelleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı