xSedatTR Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 İşlemci i5 13500hx Merhaba, Valorant açılırken laptop yeniden başlıyor. Daha yeni indirdim.
Çözüm Einstein 19 Kasım 2024 xSedatTR dedi: Evet sadece Valorant'ta oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
xSedatTR dedi: Evet sadece Valorant'ta oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.680 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 xSedatTR dedi: Merhaba, Valorant açılırken laptop yeniden başlıyor. Daha yeni indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu sorun sadece valoranttamı oluyor? Artı 0 Eksi
xSedatTR dedi: Merhaba, Valorant açılırken laptop yeniden başlıyor. Daha yeni indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu sorun sadece valoranttamı oluyor?
KS KS xSedatTR Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Bu sorun sadece valoranttamı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece valorant'ta oluyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu sorun sadece valoranttamı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece valorant'ta oluyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.680 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #4 xSedatTR dedi: Evet sadece Valorant'ta oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
xSedatTR dedi: Evet sadece Valorant'ta oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
KS KS xSedatTR Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip Valorant'ı açmıştım az önce, şimdi de windows 11 mavi ekran verdi. hata: IRQL NOT LESS OR EQUAL dediğinizi de deneyeceğim şimdi Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip Valorant'ı açmıştım az önce, şimdi de windows 11 mavi ekran verdi. hata: IRQL NOT LESS OR EQUAL dediğinizi de deneyeceğim şimdi