bat7n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Laptopu yeni aldım, başta böyle bir sorun yoktu. Son güncellemeden sonra oyuna giremiyorum. Valorant'ı açınca ntoskrnl.exe kodlu mavi ekran verip yeniden sistem yeniden başlıyor. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024
Laptopu yeni aldım, başta böyle bir sorun yoktu. Son güncellemeden sonra oyuna giremiyorum. Valorant'ı açınca ntoskrnl.exe kodlu mavi ekran verip yeniden sistem yeniden başlıyor. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi.
Çözüm Webcam kullanan insan 4 Kasım 2024 Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> Giriş -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek yalıtım -> Çekirdek yalıtım ayrıntıları -> Bellek bütünlüğü Sistemi yeniden başlatıp VALORANT'a girmeyi tekrar deneyin.
Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> Giriş -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek yalıtım -> Çekirdek yalıtım ayrıntıları -> Bellek bütünlüğü Sistemi yeniden başlatıp VALORANT'a girmeyi tekrar deneyin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 4 Kasım 2024 #2 Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> Giriş -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek yalıtım -> Çekirdek yalıtım ayrıntıları -> Bellek bütünlüğü Sistemi yeniden başlatıp VALORANT'a girmeyi tekrar deneyin. Son düzenleme: 4 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> Giriş -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek yalıtım -> Çekirdek yalıtım ayrıntıları -> Bellek bütünlüğü Sistemi yeniden başlatıp VALORANT'a girmeyi tekrar deneyin.
KS KS bat7n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> giriş -> cihaz güvenliği -> çekirdek yalıtım -> çekirdek yalıtım ayrıntıları -> bellek bütünlüğü. Sistemi yeniden başlatıp Valorant'a girmeyi tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim. Bu ayarda kullanmamim bir sakincasi var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Aşağıdaki yöntemi uygulamayı deneyin: Windows Defender -> giriş -> cihaz güvenliği -> çekirdek yalıtım -> çekirdek yalıtım ayrıntıları -> bellek bütünlüğü. Sistemi yeniden başlatıp Valorant'a girmeyi tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim. Bu ayarda kullanmamim bir sakincasi var mi?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 4 Kasım 2024 #4 bat7n dedi: Oldu teşekkür ederim. Bu ayarda kullanmamim bir sakincasi var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bir problem olmaz. Artı 0 Eksi
bat7n dedi: Oldu teşekkür ederim. Bu ayarda kullanmamim bir sakincasi var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bir problem olmaz.
B beraatdemir Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 Webcam kullanan insan dedi: Hayır bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Bellek bütünlüğünü kapaticakmiyiz Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Hayır bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Bellek bütünlüğünü kapaticakmiyiz