Valorant açılırken PC donuyor

Redno1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Valorant'ı açarken açılış ekranında oyun donuyor ve ne fareyi hareket ettirebiliyorum ne de alt+F4 çekebiliyorum. PC'ye reset atmam gerekiyor, bunu çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Not: Oyunu silip yükledim olmadı, Vanguard silip yükledim olmadı, bilgisayara format attım yine olmadı.

Oyun açılırken fare donma olayı bende de oluyor. Tek çözüm açılıştaki intro fotosu geçene kadar fareye 2-3 kez tıklatıp bir kez hareket ettirmek.

Oyun açılırken fare donma olayı bende de oluyor. Tek çözüm açılıştaki intro fotosu geçene kadar fareye 2-3 kez tıklatıp bir kez hareket ettirmek.

Deneyeceğim, dönüşlerimi burada belirtirim.

Hocam olmadı halen aynı sorun devam ediyor ve reset atmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Sıkıntı sonradan mı başladı? Eğer öyleyse sistem geri yükleme noktası oluşturmayı kapatmadıysanız geri dönmeyi dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…