Valorant açılırken PC kapandı ve açılmıyor

MEHMET CAN 16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant açarken ekran geliyordu, laptopum kendini kapattı ve yaklaşık 1 saattir açılmıyor. Tuşa basıyorum, Casper ekranı geliyor sonra kendini tekrar komple kapatıyor. Lütfen yardım edin.

Arkadaşlar Valorant açarken ekran geliyordu, laptopum kendini kapattı ve yaklaşık 1 saattir açılmıyor. Tuşa basıyorum, Casper ekranı geliyor sonra kendini tekrar komple kapatıyor. Lütfen yardım edin.
Casper yazısını görüp tekrar kapanıyorsa muhtelemen disk ile ilgili bir problem oluşmuş olabilir.Bataryasını çıkartabiliyorsan çıkartıp power düğmesine basarak statik elektriğini almayı deneyip tekrar çalıştır.

Dostum ekran kartın çok ısınmış büyük ihtimalle denemeyi bırak soğusun. Açılacaktır 1 saat içinde

Bu Valorant ile ilgili sıkıntılar çok artmaya başladı. PC çökeltiyor resmen. Yabancı bir forumda ve Reddit'de, Vanguard sisteminin arka planda işlemciye aşırı yük bindirdiğine dair testler var. ( Valorant hile koruma sistemi )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı