E ErenSs Femtopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 13 2 Ekim 2020 #1 Bu sürüm internette bakmama rağmen bulamadım, yardım eder misiniz ?
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 2 Ekim 2020 #11 slmm1982 dedi: Ancaq indi anladım ki, sənin üçün atdığım sürücünün səndə onsuz da var. Video kartınız səhv tərəfindən tələb olunan sürücünü dəstəkləmir. Bunu necə edəcəyimi bilmirəm. Genişletmek için tıkla... Türkçe yazın. Bu ekran kartıyla oyunu oynayamassınız eski ekran kartı olduğu için sürücü desteğide kesildi yapacak birşey yok. Artı 0 Eksi
slmm1982 dedi: Ancaq indi anladım ki, sənin üçün atdığım sürücünün səndə onsuz da var. Video kartınız səhv tərəfindən tələb olunan sürücünü dəstəkləmir. Bunu necə edəcəyimi bilmirəm. Genişletmek için tıkla... Türkçe yazın. Bu ekran kartıyla oyunu oynayamassınız eski ekran kartı olduğu için sürücü desteğide kesildi yapacak birşey yok.
slmm1982 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 78 3 Ekim 2020 #12 Silinen üye dedi: Türkçe yazın. Bu ekran kartıyla oyunu oynayamassınız eski ekran kartı olduğu için sürücü desteğide kesildi yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... tamam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Türkçe yazın. Bu ekran kartıyla oyunu oynayamassınız eski ekran kartı olduğu için sürücü desteğide kesildi yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... tamam