A azymondias Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Günlerdir oyun oynayamıyorum. Valorant açılış ekranında kalıyor. En son testimde 1 saat kalmıştı bu ekranda. Çözümü nedir?
Günlerdir oyun oynayamıyorum. Valorant açılış ekranında kalıyor. En son testimde 1 saat kalmıştı bu ekranda. Çözümü nedir?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 24 Ağustos 2021 #2 azymondias dedi: Günlerdir oyun oynayamıyorum. Valorant açılış ekranında kalıyor. En son testimde 1 saat kalmıştı bu ekranda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... PC'yi güç tuşuna basılı tutup açıp kapamaktır. Ama bilgisayara ne kadar zarar verir bilmem... Artı 0 Eksi
azymondias dedi: Günlerdir oyun oynayamıyorum. Valorant açılış ekranında kalıyor. En son testimde 1 saat kalmıştı bu ekranda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... PC'yi güç tuşuna basılı tutup açıp kapamaktır. Ama bilgisayara ne kadar zarar verir bilmem...
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #3 Sisteminiz nedir? Silip tekrar yüklemeyi deneyin, bende de 20-30dk. durup kapanmıştı. Silip yükleyince düzeldi. (4 gün önce) Artı 0 Eksi
Sisteminiz nedir? Silip tekrar yüklemeyi deneyin, bende de 20-30dk. durup kapanmıştı. Silip yükleyince düzeldi. (4 gün önce)