Çözüldü Valorant açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alonelight21

Hectopat
Daha fazla  
Evet Valoranta girmeye çalıştığımda sürekli bu ekranda kalıyor. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 758
Çözüm
Maalesef işe yaramadı.

Arkadaşlar çözdüm. Oyununn kısayolundan özellikler dedikten sonra uyumluluk kısmına gelip uyumluluk sorun gidericisini çalıştır demeniz lazım sonra otomatik olan seçeneği seçince çözülüyor.
Herhangi bir crash durumu oluyor mu?

A critical errordur muhtemelen uyumluluk sorunu;
Bu konu hakkındaki ticketimi senle paylasmak istiyorum;

Aldığın "A critical error has occurred" veya "Kritik bir hata meydana geldi." hatası genelde VALORANT'ın uyumluluğuyla alakalı, o yüzden değişikse uyumluluk ayarlarını düzeltelim.

1. Oyunun kısayoluna sağ tıklayalım ve Özellikler diyelim.
  2. Üst sekmelerden Uyumluluk sekmesine gelelim,
  3. Üst kısımda Uyumluluk modu altındaki "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" seçeneğinin kutucuğunu kaldıralım.
  4. Burada "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini göreceksin, bunun yanındaki kutuda tik varsa kaldıralım.
  5. Hemen bunun altında "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneği var, onun da tikini aktif edelim.
  6. Tamam diyerek bu ekranı kapatabilirsin.

Eğer uyumluluk ile ilgili bir durum değilse ağ önbelleğini temizlemek sana yardımcı olur diye düşünüyorum.
  1. Windows + R ile çıkan Çalıştır penceresine cmd yazalım.
  2. Sonra çıkan pencereyi görev çubuğunda sağ klik ile sabitlemeni isteyeceğim.
  3. Şimdi Komut İstemi penceresini kapatıp sabitlediğine sağ klik ile Yönetici olarak çalıştırmanı rica edeceğim.
  4. Ondan sonra:
    1. “ipconfig /flushdns” yazıp Enter'layalım.
    2. “ipconfig /registerdns” yazıp Enter'layalım.
    3. “ipconfig /release” yazıp Enter'layalım.
    4. “ipconfig /renew” yazıp Enter'layalım.
    5. nbtstat -R yazıp Enter'layalım.
    6. nbtstat -RR yazıp Enter'layalım.
    7. “netsh int reset all” yazıp Enter'layalım.
    8. “netsh int ip reset” yazıp Enter'layalım.
    9. “netsh winsock reset” yazıp Enter'layalım.
  5. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatabiliriz.

Aynı sorun bende de mevcut format bile attım. Değişen bir şey olmadı. Bende ticket oluşturdum destek ekibine

Maalesef işe yaramadı.

Arkadaşlar çözdüm. Oyununn kısayolundan özellikler dedikten sonra uyumluluk kısmına gelip uyumluluk sorun gidericisini çalıştır demeniz lazım sonra otomatik olan seçeneği seçince çözülüyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam detaylı anlatır mısınız? Nasıl yapacağımı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…