Çözüldü Valorant açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lkmee

Centipat
Daha fazla  
Gelen son güncellemeden sonra oyunu açtığımda açılış ekranında kalıyor. Görev yöneticisine baktığımda shipping.exe adlı dosyanın yanıt vermediğini gördüm sorun muhtemelen ondan kaynaklı. İnternetten izlediğim çözüm yollarının hepsini denedim ama bir faydası olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hallettim ama tek kullanımlık mı bilmiyorum oyunu bir süre kapatmayacağım.
Öncelikle Riot Vanguard'ı sil ve Görev Yöneticisi'nden Riot'a ait tüm yazılımları kapat.

Sonra Windows Defender'a giriyoruz eklediğim ekran resmindeki en üstte yazana basıp güvenlik duvarını geçen uygulamaların olduğu kısma gelicez; ayarları değiştire bas. Sonra o listeden şunları bulup seçip kaldırıyoruz (geri açacağız):
1- bootstrappackagedgame
2- Riot Client.
3- Valorant.
4- Vanguard user mod service. (varsa)
Bunların erişimini kaldırdıktan sonra Valorant'ı açıp Vanguard'ı tekrar yükle. Yükledikten sonra PC'ni kapatıp aç ama oyuna henüz girme.
Resledikten sonra tekrar Windows Defender kısmına girip şu adımları izleyeceksin:
2. resimde gördüğün başka bir uygulamaya izin ver kısmından erişimi kaldırdıklarımızı geri koyacağız.
Göz at kısmından;
1- C:\riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64-Shipping.exe
2- C:\riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe
3- C:\riot Games\Riot Client\Riot Client Services.exe
4- C:\program Files\Riot Vanguard\vgc.exe

Teker teker bunları ekle ve özel kutucuğunun da ortak kutucuğunun da tikli olduğundan emin ol.

Şimdi Windows'a "hizmetler" yazıp 3. resme geçiyoruz;
Hizmetler kısmında "vgc" yazan bir hizmet olacak ona sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç türünü otomatik olarak ayarlaman gerekiyor. Uygula deyip tamama tıkla hayırlı olsun saatlerdir uğraşıyordum.
Hallettim ama tek kullanımlık mı bilmiyorum oyunu bir süre kapatmayacağım.
Öncelikle Riot Vanguard'ı sil ve Görev Yöneticisi'nden Riot'a ait tüm yazılımları kapat.

Sonra Windows Defender'a giriyoruz eklediğim ekran resmindeki en üstte yazana basıp güvenlik duvarını geçen uygulamaların olduğu kısma gelicez; ayarları değiştire bas. Sonra o listeden şunları bulup seçip kaldırıyoruz (geri açacağız):
1- bootstrappackagedgame
2- Riot Client.
3- Valorant.
4- Vanguard user mod service. (varsa)
Bunların erişimini kaldırdıktan sonra Valorant'ı açıp Vanguard'ı tekrar yükle. Yükledikten sonra PC'ni kapatıp aç ama oyuna henüz girme.
Resledikten sonra tekrar Windows Defender kısmına girip şu adımları izleyeceksin:
2. resimde gördüğün başka bir uygulamaya izin ver kısmından erişimi kaldırdıklarımızı geri koyacağız.
Göz at kısmından;
1- C:\riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64-Shipping.exe
2- C:\riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe
3- C:\riot Games\Riot Client\Riot Client Services.exe
4- C:\program Files\Riot Vanguard\vgc.exe

Teker teker bunları ekle ve özel kutucuğunun da ortak kutucuğunun da tikli olduğundan emin ol.

Şimdi Windows'a "hizmetler" yazıp 3. resme geçiyoruz;
Hizmetler kısmında "vgc" yazan bir hizmet olacak ona sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç türünü otomatik olarak ayarlaman gerekiyor. Uygula deyip tamama tıkla hayırlı olsun saatlerdir uğraşıyordum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-28_202828317.png
    26 KB · Görüntüleme: 775
  • resim_2024-06-28_203451735.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 765
  • resim_2024-06-28_204628851.png
    94,6 KB · Görüntüleme: 760
Çözüm

Erişime kaldırdıklarımızı geri eklemek için ayarları değiştir yerinden mi yapacağız yoksa başka yerden mi ayarları değiştir butonu aktif değil kullanamıyorum.

Sağ ol çalıştı peki açık bırakmanın bir yararı var mı ben de bırakacağım?

Yok yok düzgün çalışıyor kapatabilirsin 2 gündür oynuyorum problem çıkmadı şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…