W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Dostlar Valorant'ı açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı yeniden başlattım ama maalesef çare bulamadım. Giriş yaptığım zaman ekranda böyle kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
Dostlar Valorant'ı açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı yeniden başlattım ama maalesef çare bulamadım. Giriş yaptığım zaman ekranda böyle kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.478 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 Sunucular ile alakalı. Biraz beklemen gerekiyor. Bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Artı 0 Eksi
KS KS W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 Caranthir Ar Feiniel dedi: Sunucular ile alakalı. Biraz beklemen gerekiyor. Bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum dünden beri böyle. Artı 0 Eksi
Caranthir Ar Feiniel dedi: Sunucular ile alakalı. Biraz beklemen gerekiyor. Bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum dünden beri böyle.
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.478 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #4 wallendorrr dedi: Dostum dünden beri böyle. Genişletmek için tıkla... C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings. Yaml dosyasını silmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
wallendorrr dedi: Dostum dünden beri böyle. Genişletmek için tıkla... C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings. Yaml dosyasını silmeyi deneyin.