Valorant açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

futs

Hectopat
Son gelen güncelleme ile birlikte oyunum açılmıyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum, ne yapmam lazım?

Bu yöntemi pek doğru bulmuyorum. Açtığı oluyor mu, oluyor. Fakat donanımsal olarak açması mümkün olmayan bir kartı yazılımsal olarak açabilecek gibi göstermek hiç sağlam durmuyor.

Bu yöntemi pek doğru bulmuyorum. Açtığı oluyor mu, oluyor. Fakat donanımsal olarak açması mümkün olmayan bir kartı yazılımsal olarak açabilecek gibi göstermek hiç sağlam durmuyor.

Var hocam ben kendim bizzat denemiştim bende ekran kartı olarak GTS 250 vardı o da DX10 destekliydi oyunlarda hata alıyordum bu şekilde bu çözümü uygulamıştım sorunum düzelmişti.
Var hocam ben kendim bizzat denemiştim bende ekran kartı olarak GTS 250 vardı o da DX10 destekliydi oyunlarda hata alıyordum bu şekilde bu çözümü uygulamıştım sorunum düzelmişti.

Tabi performans yeterliliğini sağlayamadığı için daha yüksek bir ekran kartı aldım.

Merhaba bende 11_1 ve 11_0 var hangisini seçeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…