Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.850 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Ocak 2023 #1 Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin.
Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin.
4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 24 Ocak 2023 #61 Berkepars dedi: Ben şu an girebildim deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam bende kilitli hala açılmıyor. Düzeltme: Serverlar düzeldi arkadaşlar herkes de açılmış durumda sanırım. Artı 0 Eksi
Berkepars dedi: Ben şu an girebildim deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Hocam bende kilitli hala açılmıyor. Düzeltme: Serverlar düzeldi arkadaşlar herkes de açılmış durumda sanırım.
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 24 Ocak 2023 #62 Oyunun kaynak kodları sızdırıldı arkadaşlar. Artı 0 Eksi
E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #63 412120 dedi: Hocam bende kilitli hala açılmıyor. Düzeltme: Serverlar düzeldi arkadaşlar herkes de açılmış durumda sanırım. Genişletmek için tıkla... Halen açılmıyor. Artı 0 Eksi
412120 dedi: Hocam bende kilitli hala açılmıyor. Düzeltme: Serverlar düzeldi arkadaşlar herkes de açılmış durumda sanırım. Genişletmek için tıkla... Halen açılmıyor.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Ocak 2023 #64 Kaynak kodları sızdırılmış ve hile gelme olasılığı yüksekmiş. Yamalarda gecikme olabilirmiş. Artı 0 Eksi
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 24 Ocak 2023 #65 Oyun bende açıldı. Maça girmedim ama daha. Artı 0 Eksi
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 24 Ocak 2023 #66 ANKARALI BELA dedi: Oyunun kaynak kodları sızdırıldı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor? Uydurmayın bir yerlerinizden. demircay dedi: Kaynak kodları sızdırılmış ve hile gelme olasılığı yüksekmiş. Yamalarda gecikme olabilirmiş. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor kaynak kodların sızdırıldığı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
ANKARALI BELA dedi: Oyunun kaynak kodları sızdırıldı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor? Uydurmayın bir yerlerinizden. demircay dedi: Kaynak kodları sızdırılmış ve hile gelme olasılığı yüksekmiş. Yamalarda gecikme olabilirmiş. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor kaynak kodların sızdırıldığı?
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 24 Ocak 2023 #67 OnurOfc dedi: Nerde yazıyo? Uydurmayın bi yerlerinizden. Genişletmek için tıkla... Konu açtım bununla ilgili bakabilirsin. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Nerde yazıyo? Uydurmayın bi yerlerinizden. Genişletmek için tıkla... Konu açtım bununla ilgili bakabilirsin.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 24 Ocak 2023 #68 OnurOfc dedi: Nerede yazıyor? Uydurmayın bir yerlerinizden. Nerede yazıyor kaynak kodların sızdırıldığı? Genişletmek için tıkla... Riot Games sunucular çöktü! Kendileri bile kaynak kodu ele geçirildi diyor hocam siz neyi savunuyorsunuz? Hocam ben Twitter hesaplarına baktığımda böyle bir yazıyı görmemiştim kusura bakmayın. www.technopat.net Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Nerede yazıyor? Uydurmayın bir yerlerinizden. Nerede yazıyor kaynak kodların sızdırıldığı? Genişletmek için tıkla... Riot Games sunucular çöktü! Kendileri bile kaynak kodu ele geçirildi diyor hocam siz neyi savunuyorsunuz? Hocam ben Twitter hesaplarına baktığımda böyle bir yazıyı görmemiştim kusura bakmayın. www.technopat.net
Seedead Decapat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 70 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #69 Şuan sadece lol valo olsa da tft ye de erişim sağlayamıyorum. Ne oluyor ? Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.850 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Ocak 2023 #70 Arkadaşlar genel sorun var. Girişlerde sorun var. 2 yıldır arada olan bir şey bu. Normal bir şey, neden herkes ilk defa oluyor gibi tepki veriyor. https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=tr_TR Takip ediniz. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar genel sorun var. Girişlerde sorun var. 2 yıldır arada olan bir şey bu. Normal bir şey, neden herkes ilk defa oluyor gibi tepki veriyor. https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=tr_TR Takip ediniz.