Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.850 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Ocak 2023 #1 Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin.
Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin.
Piersym derry Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #71 şu an girdim ben,maçtayım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (16).png 916,5 KB · Görüntüleme: 33 Ekran Görüntüsü (19).png 119,3 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
S songsWars Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #72 Furkan Borak dedi: Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... dün gece hacklendi riot o yüzden. Ben zannettim benim pc de sıkıntı çıktı diye o gece yeniden yükledim ve girebildim hâla oynayabiliyorum beklemek istemiyorsan sil yükle düzelir Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... dün gece hacklendi riot o yüzden. Ben zannettim benim pc de sıkıntı çıktı diye o gece yeniden yükledim ve girebildim hâla oynayabiliyorum beklemek istemiyorsan sil yükle düzelir