ardasirtli Yoctopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Defalarca format atmama, sil yükle yapmama rağmen Valorant'a giremiyorum. Sadeca Vanguard'ı kapatınca giriliyor fakat bu sefer de Vanguard hatası almaktayım.
Defalarca format atmama, sil yükle yapmama rağmen Valorant'a giremiyorum. Sadeca Vanguard'ı kapatınca giriliyor fakat bu sefer de Vanguard hatası almaktayım.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 30 Mart 2025 #2 Valorant ve Vanguard'ı tamamen kaldır: Win + r tuşlarına bas, appwiz. CPL yaz ve enter bas. Listeden Riot Vanguard ve Valorant'ı kaldır. bilgisayarı yeniden başlat C:\program Files\Riot Vanguard klasörünü sil. C:\ProgramData\Riot Games klasörünü temizle (gizli dosyaları açarak bulabilirsin). C:\Users\KullanıcıAdın\AppData\Local\VALORANT klasörünü de sil. Valorant'ı yeniden yükle ve Vanguard'ın tekrar kurulmasını bekle. Bunları bir dene bakalım olmaz ise yaz. Artı 0 Eksi
Valorant ve Vanguard'ı tamamen kaldır: Win + r tuşlarına bas, appwiz. CPL yaz ve enter bas. Listeden Riot Vanguard ve Valorant'ı kaldır. bilgisayarı yeniden başlat C:\program Files\Riot Vanguard klasörünü sil. C:\ProgramData\Riot Games klasörünü temizle (gizli dosyaları açarak bulabilirsin). C:\Users\KullanıcıAdın\AppData\Local\VALORANT klasörünü de sil. Valorant'ı yeniden yükle ve Vanguard'ın tekrar kurulmasını bekle. Bunları bir dene bakalım olmaz ise yaz.
KS KS ardasirtli Yoctopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Bundan önce format attım ve ilk Valorant kurulumu tekrar sil yükle yapmam ile aynı anlama gelmez mi? Artı 0 Eksi
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 30 Mart 2025 #4 ardasirtli dedi: Bundan önce format attım ve ilk Valorant kurulumu tekrar sil yükle yapmam ile aynı anlama gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Hata kodun nedir kusuruma bakma biraz abartmışım. Artı 0 Eksi
ardasirtli dedi: Bundan önce format attım ve ilk Valorant kurulumu tekrar sil yükle yapmam ile aynı anlama gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Hata kodun nedir kusuruma bakma biraz abartmışım.
KS KS ardasirtli Yoctopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #5 891548 dedi: Hata kodun nedir kusuruma bakma biraz abartmışım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ilginiz için teşekkür ederim öncelikle herhangi bir hata kodu yok sadece beklenmedik bir sorunla karşılaştık yazısı çıkmakta. Artı 0 Eksi
891548 dedi: Hata kodun nedir kusuruma bakma biraz abartmışım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ilginiz için teşekkür ederim öncelikle herhangi bir hata kodu yok sadece beklenmedik bir sorunla karşılaştık yazısı çıkmakta.