Valorant açılmıyor

Rito yine şaşırtmadı :D keşke hata alıp almadığınızı, aldıysanız nerede aldığınızı da söyleseydiniz.

Dostum, bende de açılmıyor. Fakat benim bilgisayar yeni ve işlemci falan da iyi i7 işlemci 12.nesil Valorant'ın işlemci üzerine daha fazla odaklı olduğunu duydum ekran kartım GTX 1650 4 GB fakat beni alıştırmaya alıyor atış Poligon'undan sonra kapanıyordu eğer YouTube'dan bakarsan bir sürü videosu var işlemcin çok geri versiyonsa bilemem ya da ekran kartın bende o yüzden geri sildim Valorant'ı sen CS'ye başla:)

Dostum, bende de açılmıyor. Fakat benim bilgisayar yeni ve işlemci falan da iyi i7 işlemci 12.nesil Valorant'ın işlemci üzerine daha fazla odaklı olduğunu duydum ekran kartım GTX 1650 4 GB fakat beni alıştırmaya alıyor atış Poligon'undan sonra kapanıyordu eğer YouTube'dan bakarsan bir sürü videosu var işlemcin çok geri versiyonsa bilemem ya da ekran kartın bende o yüzden geri sildim Valorant'ı sen CS'ye başla:)

İşlemciyle ekran kartıyla çok da alakası yok sizinki Vanguard yada Secure Boot'la alakalı gibi duruyor hocam.

Hangi ayarlarda oynadığınızı bilmiyorum ama 12. nesil i7 ve GTX 1650 için gayet iyi.
@GENERAL CAT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı