Çözüldü Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbrokata

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta hcvi hatası aldığım için bellek bütünlüğünü açacaktım ancak uyumsuz sürüm hatası alıyorum ve bu dosyayı System32'de göremedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-03 191630.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 13
Çözüm
Xbox kontrolcüsü gibi kontrolcüler yüzünden oluyor. Eğer ki böyle bağlı bir sürücü varsa ilk olarak bu sürücüyü çıkartın. PowerShell'i yönetici olarak açıp sırayla aşağıdaki komutları girin.
Pnputil /enum-drivers | findstr xusb
Pnputil /delete-driver oemXX. İnf /uninstall /force
Sonrasında C:\Windows\System32\drivers klasöründe xusb21.sys varsa adını değiştirin ya da silin.
Regedit'te
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\xusb21
Buradaki anahtarı silin.
Eğer ki bu adımlarda hata alırsanız ya da bu adımları uygulayıp yeniden başlattığınızda yine aktifleşmiyorsa Release DriverStore Explorer v0.11.79 · lostindark/DriverStoreExplorer bu linkteki dosyayı kullanın. Bununla sorunun çözüldüğüyle ilgili bir paylaşım var Reddit'te.
Xbox kontrolcüsü gibi kontrolcüler yüzünden oluyor. Eğer ki böyle bağlı bir sürücü varsa ilk olarak bu sürücüyü çıkartın. PowerShell'i yönetici olarak açıp sırayla aşağıdaki komutları girin.
Pnputil /enum-drivers | findstr xusb
Pnputil /delete-driver oemXX. İnf /uninstall /force
Sonrasında C:\Windows\System32\drivers klasöründe xusb21.sys varsa adını değiştirin ya da silin.
Regedit'te
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\xusb21
Buradaki anahtarı silin.
Eğer ki bu adımlarda hata alırsanız ya da bu adımları uygulayıp yeniden başlattığınızda yine aktifleşmiyorsa Release DriverStore Explorer v0.11.79 · lostindark/DriverStoreExplorer bu linkteki dosyayı kullanın. Bununla sorunun çözüldüğüyle ilgili bir paylaşım var Reddit'te.

Çözüm

Dosyayı indirdim ve sorunlu dosyayı sildim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…