Valorant Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Violenarr

Centipat
Valorant düştü çok şükür oyuna girerken ekran kartı Driver hatası veriyor ama yine de oyuna giriyor ve genelde ana menüyü karanlık gösterip oyundan atıyor hep böyle olsa sistemim açmıyor diyeceğim fakat diyemiyorum bugün 3 kere girdim oyuna ve oynayabildim birkaç bir şey denedim görüntüden ölçeği %125 yaptım uyumluluktan 640x480 modunu açtım ama ara sıra giriyor ve genelde girip ana menüyü karanlık gösterip oyundan atıyor.
GPU: GeForce 210
CPU: E7500 RAM: 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynısı aynı ekran kartıyla bir arkadaşımın başına geld sorun şu ekran kartının en son sürümü yanlış hatırlamıyorsam 341 di ama valorant 398 i öneriyor.Rakamlar bu yonde olmalıydı yanlış hatırlıyo olabilirim zaten verdiği hatanın üzerinde yazıyor.sorun şuki senin ekran kartınin en son sürümü 341 yani 398 yok.Bu durumda çok olmasada elindeki ekran kartından 1 2 tık daha iyi bir ekran kartı edinmelisin.Ama yine oyuna giriyor oynatıyor ara ara atıyor bu şekilde oynayabilirsen oyna.Ekran kartının driverini güncellemeni öneririm.

driverım güncel 342 olması lazım takıldığım şey ara sıra girmesi o saçma geliyo girebildiğim zaman ekran kartının iyi anına mı denk geliyo anlamadım ya hiç girmez ya da girer bana göre

driverım güncel 342 olması lazım takıldığım şey ara sıra girmesi o saçma geliyo girebildiğim zaman ekran kartının iyi anına mı denk geliyo anlamadım ya hiç girmez ya da girer bana göre
Ekran kartına iyi bak alttan al, belli ki kırmışsın çekirdeğini. (☞゚ヮ゚)☞

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…