EGEMEN_IIII Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Valorant'a girince PC mavi ekran yiyip restart atıyor.
ByFroxyyy Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 28 12 Kasım 2024 #2 RAM'larda sıkıntı olabilir. Eskiden böyle bir şey yaşıyor muydun? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 EGEMEN_IIII dedi: Valorant'a girince PC mavi ekran yiyip restart atıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Artı 0 Eksi
EGEMEN_IIII dedi: Valorant'a girince PC mavi ekran yiyip restart atıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
ByFroxyyy Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 28 12 Kasım 2024 #4 Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Oyundan atar ben denedim illa açık olması gerekiyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın. Genişletmek için tıkla... Oyundan atar ben denedim illa açık olması gerekiyor
kusankaktus12 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 EGEMEN_IIII dedi: Valorant'a girince PC mavi ekran yiyip restart atıyor. Genişletmek için tıkla... minidump dosyalarını paylaş Artı 0 Eksi
EGEMEN_IIII dedi: Valorant'a girince PC mavi ekran yiyip restart atıyor. Genişletmek için tıkla... minidump dosyalarını paylaş