Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Valorant'ta oyundayım ve internet birden kopuyor ama sadece Valorant'ta kopuyor. YouTube vs açılıyor sadece Valorant kopuyor bu nasıl bir sorun? Nasıl düzeltilir?
Arkadaşlar merhaba Valorant'ta oyundayım ve internet birden kopuyor ama sadece Valorant'ta kopuyor. YouTube vs açılıyor sadece Valorant kopuyor bu nasıl bir sorun? Nasıl düzeltilir?
Tarık Z Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Makaleler 1 10 Temmuz 2021 #2 Son güncelleme ile oyunun sunucularında bir hata var. Sadece sende değil çoğu kişide (ben dahil) var. Artı 0 Eksi
Son güncelleme ile oyunun sunucularında bir hata var. Sadece sende değil çoğu kişide (ben dahil) var.
sougiee Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #3 Netin Fiber değilse Valorant oynayamıyorsun. Mutlaka bir kopukluk oluyor ne yazık ki. Artı 0 Eksi
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #4 Tarık Z dedi: Son güncelleme ile oyunun sunucularında bir hata var. Sadece sende değil çoğu kişide (ben dahil) var. Genişletmek için tıkla... 5-6 dakika da bir kopuyor. sougiee dedi: Netin Fiber değilse Valorant oynayamıyorsun. Mutlaka bir kopukluk oluyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Daha önce yasamiyordum internetim 66 mbps Artı 0 Eksi
Tarık Z dedi: Son güncelleme ile oyunun sunucularında bir hata var. Sadece sende değil çoğu kişide (ben dahil) var. Genişletmek için tıkla... 5-6 dakika da bir kopuyor. sougiee dedi: Netin Fiber değilse Valorant oynayamıyorsun. Mutlaka bir kopukluk oluyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Daha önce yasamiyordum internetim 66 mbps
Tarık Z Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Makaleler 1 10 Temmuz 2021 #5 Zerolite dedi: Daha önce yasamiyordum internetim 66 Mbps Genişletmek için tıkla... Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Daha önce yasamiyordum internetim 66 Mbps Genişletmek için tıkla... Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #6 Tarık Z dedi: Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor. Genişletmek için tıkla... Lag falanda değil direkt gidiyor yani çok ilginç bir durum hiç yaşamadım bu durumu. Artı 0 Eksi
Tarık Z dedi: Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor. Genişletmek için tıkla... Lag falanda değil direkt gidiyor yani çok ilginç bir durum hiç yaşamadım bu durumu.
Tarık Z Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Makaleler 1 10 Temmuz 2021 #7 Zerolite dedi: Lag falanda değil direkt gidiyor yani çok ilginç bir durum hiç yaşamadım bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tarık Z dedi: Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yakın zamanda fixlerler Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Lag falanda değil direkt gidiyor yani çok ilginç bir durum hiç yaşamadım bu durumu. Genişletmek için tıkla... Tarık Z dedi: Tamam işte dediğim gibi. Oyun sunucularında problem var. Benim de internetim 24 Mbps ama kopmalar fazlaca oluyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yakın zamanda fixlerler
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #8 Şu an sorun var ubeka,russz ve mujj gibi yayıncılarda yayınlarında sorun yaşıyor. Artı 0 Eksi
Tarık Z Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Makaleler 1 10 Temmuz 2021 #9 @Zerolite hocam yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi