Valorant aim gelişmiyor

Brazen

Hectopat
Makaleler
1
Gerçekten bıktım artık. 6 senelik CS:GO geçmişim var. Valorant geçtim. DM'de 25-35 adam vuruyorum. Ama dereceli maçlarda adam vuramıyorum. Herkes iyi olacak diye bir şey yok diyen toxicleri takmayacağım. Ne yapmam lazım?

Aim programı yapın.

Miyagi metodunu kullan ben kulanılı 4 gün mü ne oldu demir 1 den bronz 1 e cıktım ne kadar zamn ayırırsan o kadar gelişir

Bu olay bence insanların rekabetçide deli gibi tryhard oynamalarından kaynaklanıyor. Sizlik olduğunu sanmıyorum.

Hocam CS:GO'ya başladığımda 1 yıl kadar gümüşten yukarı çıkamadım. Adam bile vuramıyordum. Ancak 2.yılın sonunda Global olmuştum. Kısacası bu işler öyle taktik falan isteyen şeyler değil tamamen tecrübeyle alakalı. Ne kadar fazla oynarsan o kadar çok gelişirsin.

Hocam zamanla alışırsınız ilk oynadığım zaman bende hiç vuramıyordum sizin gibi sonradan gelişip daha iyi oynamaya başladım.

CS'den geçtim Phantom ile bile sıkarken aşağı çekiyordum fareyi. Oynaya oynaya alıştım. Tek yapman gereken sürekli oynamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…