Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 22 Şubat 2022 #11 Vio dedi: CS'den geçtim Phantom ile bile sıkarken aşağı çekiyordum fareyi. Oynaya oynaya alıştım. Tek yapman gereken sürekli oynamak. Genişletmek için tıkla... Vandal çok sekiyor özellikle rakip vurmaya çalışırken silahı sektirmeden sola sağa kayıp vurmakta çok işe yarıyor yerinde durarak.
Vio dedi: CS'den geçtim Phantom ile bile sıkarken aşağı çekiyordum fareyi. Oynaya oynaya alıştım. Tek yapman gereken sürekli oynamak. Genişletmek için tıkla... Vandal çok sekiyor özellikle rakip vurmaya çalışırken silahı sektirmeden sola sağa kayıp vurmakta çok işe yarıyor yerinde durarak.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Şubat 2022 #12 Brazen dedi: Başlayalı 5 ay falan oldu. Genişletmek için tıkla... Daha fazla dereceli maç girmenizdir önerim 2-3 tane kaybettiğiniz için oynamayı bırakmayın vaktiniz var ise devam edin gittikçe Aim'iniz oturacaktır ve DPI ınızı yüksek tutmamaya dikkat edin.
Brazen dedi: Başlayalı 5 ay falan oldu. Genişletmek için tıkla... Daha fazla dereceli maç girmenizdir önerim 2-3 tane kaybettiğiniz için oynamayı bırakmayın vaktiniz var ise devam edin gittikçe Aim'iniz oturacaktır ve DPI ınızı yüksek tutmamaya dikkat edin.